fbpx

Μειώθηκε η ποινή Καραπαπά, Βρέντζου μπορούν να μπουν στο Καραϊσκάκη  

Μειώθηκε η ποινή Καραπαπά, Βρέντζου μπορούν να μπουν στο Καραϊσκάκη  

Μειώθηκε και μετατράπηκε η ποινή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και του μέλους του ΔΣ Ιωάννη Βρέντζου για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Πρωτόδικα ο Καραπαπάς είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 6 μήνες και ο Βρέντζος για 3,5 μήνες, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Με την έφεση η ποινή μετατράπηκε σε απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο και μειώθηκε: Για τον αντιπρόεδρο της Πειραϊκής ΠΑΕ στους 2,5 μήνες και για το μέλος στις 45 ημέρες. Με την μετατροπή της ποινής οι δύο παράγοντες έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού από τις εξέδρες:

Αναλυτικά η απόφαση για Καραπαπά – Βρέντζο:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ’ αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει: Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο