fbpx

Λουτσέσκου: «Ήταν ένα παιχνίδι για 5-0»

Λουτσέσκου: «Ήταν ένα παιχνίδι για 5-0»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε πως το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα του και πως θα μπορούσε να έχει κερδίσει εύκολα το ματς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του δεν είχαν «καθαρό μυαλό» στην αντίπαλη περιοχή και πως θα έπρεπε να είναι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικά, ο Λουτσέσκου δήλωσε:

Για την καλή αρχή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και τι άλλαξε: «Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δε σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση, είναι φυσιολογικό να πιέσει με μπαλιές. Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε καταστάσεις στην περιοχή και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Για το πώς τελειώνει το ποδοσφαιρικό έτος μετά από αυτό το παιχνίδι και τι σκέφτεται για το νέο: «Δε σκέφτομαι τίποτα, μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ μεγάλα κατορθώματα για εμάς, καταφέραμε να φτάσουμε σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κερδίσαμε τη δεύτερη θέση και φτάσαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου που αν η διαιτησία ήταν διαφορετική, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο