fbpx

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Νίκη ανάσα για τους Βοιωτούς με… γκολάρα Δούμτσιου

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Νίκη ανάσα για τους Βοιωτούς με… γκολάρα Δούμτσιου

Με ένα πανέμορφο γκολ του Κώστα Δούμτσιου ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και με το «τρίποντο» ξεκόλλησε από το πάτο της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, είχαν σε καλή μέρα τον Χουτεσιώτη και μοιραίο παίκτη τους τον Άοσμαν που έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα υπήρχε ισορροπία, αλλά σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές. Στο 18’ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μουτίνιο, ενώ στο 21’ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ ο Μπάχανακ.

Στο 24’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μουτίνιο πέρασε υπέροχα την μπάλα στον Βρακά, αυτός είχε… πιάτο την εστία, έπιασε το μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Χουτεσιώτης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Σπουδαία επέμβαση από τον Ελληνα γκολκίπερ.
Στο επόμενο λεπτό ο Αοσμαν «χόρεψε» τους αντιπάλους του, ωστόσο η τελική του προσπάθεια ήταν άστοχη.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Γκολάρα

Το σκορ άνοιξε στο 31’. Μετά από κόρνερ του Ιωνικού, οι Βοιωτοί βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μεχία τροφοδότησε τον Δούμτσιο κι αυτός με ένα εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο 41’ ο Δούμτσιος έδωσε… μισό γκολ στον Μουτίνιο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη που πραγματοποίησε άλλη μία σωτήρια επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχαν ευκαιρίες, αλλά ο Αοσμαν αναδείχθηκε σε μοιραίο παίκτη τους.

Στο 46’ ο Μύγας γύρισε την μπάλα, όμως ο Αοσμαν έπιασε… αέρα και η ευκαιρία χάθηκε. Στο 50’ ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αστόχησε με κεφαλιά και στο 65’ έκανε για δεύτερη φορά «τσαφ».

Η πρώτη τελική για τον Ιωνικό στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 69’ με σουτ του Δούμτσιου.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αποβολή

Ο Ιωνικός στο 73’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσίμπσαχ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75’ ο Χουτεσιώτης πραγματοποίησε άλλη μία σημαντική επέμβαση μετά από εκτέλεση φάουλ του Βρακά.

Στο 96’ ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε κεφαλιά του Σόουζα.

Ο Ιωνικός έφτασε τις 9 ήττες στο πρωτάθλημα και παραμένει ουραγός.

Γκολ: 31’ Δούμτσιος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κόκκινη: 73’ Τσίμπσαχ

Κίτρινες: Τσάπρας, Βήχος, Τζημόπουλος /Ιωαννίδης, Μύγας, Αοσμαν

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (62’ Τζημόπουλος), Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Μεχία, Νίκας (73’ Τόρο), Χάμοντ, Βρακάς, Μουτίνιο, Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς, Ρομαό, Σόουζα, Αντούνες (46’ Μασάς), Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Αοσμαν, Λοβέρα, Ν. Ιωαννίδης (70’ Ελευθεριάδης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο