fbpx

Μπρέντφορντ-Τότεναμ 2-2: Άγχος και ανατροπή για τα “Σπιρούνια”

Μπρέντφορντ-Τότεναμ 2-2: Άγχος και ανατροπή για τα “Σπιρούνια”

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Μπρέντφορντ όμως κατάφερε να φέρει το ματς σε 2-2 αποφεύγοντας την επιστροφή στη δράση με αποτυχία.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει από το 2-0 και να απειλήσει ακόμα και με ολική ανατροπή την Μπρέντφορντ στο φινάλε.

Στο 15′ μετά από ένα κομφούζιο στην άμυνα της Τότεναμ, ο Μ’ Μπεμό πέρασε από τον Λενγκλέ, μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Γιένσεν, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Φόρστερ απέκρουσε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γιάνελτ ο οποίος από κοντά δεν ήταν δυνατόν να αστοχήσει (1-0).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι πήραν σαφές προβάδισμα, αφού στο 54’, μετά από ενα κόρνερ που παραχώρησε ο Ντάιερ, ο Νόργκααρντ πήρε την κεφαλιά και ο Τόνεϊ από κοντά έγραψε το 2-0.

Οι παίρνει της Τότεναμ έμοιαζαν χαμένοι μέσα στο γήπεδο και δεν κατάφερναν να κάνουν κάτι, όμως Χάρι Κέιν, βρέθηκε τον τρόπο, όπως πάντα και έκανε στο 65’ με κεφαλιά στη γωνία μετά τη σέντρα του Λενγκλέ αλλάζοντας όλο το σκηνικό.

Μετά το 2-1 η Τότεναμ ήταν σαφώς καλύτερα, κυκλοφόρησε την μπάλα και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με το σουτ του Χόιμπιεργκ μετά τη χαμηλή σέντρα του Κολουσέβσκι.

Η ομάδα του Κόντε έφυγε με το 2-2 που ήταν και τελικό αφού ο Κέιν στο 84’ νικήθηκε από τον Ράγια και το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο