fbpx

Φίλιππος Φιλίππου: «Από μικρός ήθελα να γίνω ο No. 1 σκόρερ – Σκοπεύω να παίξω κάποια χρόνια ακόμα »

Φίλιππος Φιλίππου: «Από μικρός ήθελα να γίνω ο No. 1 σκόρερ – Σκοπεύω να παίξω κάποια χρόνια ακόμα »

Σε μία αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Futsal Hellas» προχώρησε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας, και ηγέτης της ΓΣ Σαλαμίνας, Φίλιππος Φιλίππου, μιλώντας σχετικά με το ρεκόρ του, τα μυστικά του, το τι θα άλλαζε αν γυρνούσε ο χρόνος, αλλά και για τις μελλοντικές του βλέψεις.

Σχετικά με το αν είχε σκεφτεί ποτέ ότι μια μέρα θα γίνει ο No. 1 σκόρερ, είπε: «Να πω την αλήθεια, πάντα ήταν μέσα στο μυαλό μου ο πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Από μικρό παιδί το ήθελα, δεν το κρύβω. Πάντα μου άρεσε να βάζω γκολ, οπότε πάντα το είχα στο μυαλό μου. Όσο έβαζα γκολ, γιατί να μην το κυνηγούσα άλλωστε».

Σχετικά με το αν πιστεύει πως μπορεί κάποιος μελλοντικά να σπάσει το ρεκόρ του, είπε: «Να πω την αλήθεια, ο τρίτος μετά από εμένα και τον Σωκράτη (Σωκράτης Μουρδουκούτας, No. 2 σκόρερ όλων των εποχών στην Ελληνική σάλα) έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, αλίμονο».

Σχετικά με το αν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό για να σκοράρει ακατάπαυστα και αν θα αντάλλαζε αυτό το ρεκόρ με έναν τίτλο, είπε: «Η αγαπημένη μου ομάδα ήταν ο Ταύρος. Ήμουν εκεί 20 χρόνια, δεν το συζητάμε αυτό. Τώρα είμαι πια στη Σαλαμίνα, την αγαπάω πολύ τη Σαλαμίνα γιατί έχω και σπίτι εκεί, αγαπάω πολύ τον τόπο. Κοίτα, κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να πάω σε ομάδα πρωταθλητισμού, άλλα ήταν το συναίσθημα στη μέση και γι’ αυτό δεν πήγα ποτέ. Και λόγω δουλειάς φυσικά έτσι; Το ξέρετε όλοι αυτό».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό ως «κορυφαίος επιθετικός στη σάλα», είπε: «Φυσικά και βάζουν και άλλους στο κάδρο, εννοείται αυτό. Είναι πολλοί παίκτες που σκοράρουν και έρχονται και πολλοί νέοι επίσης που βάζουν πολλά γκολ».

Σχετικά με το αν έκανε κάτι διαφορετικό, σε περίπτωση που ξεκινούσε πάλι από την αρχή, είπε: «Το διαφορετικό που θα έκανα, αν δεν είχα και τη δουλειά και ήμουν 20-21 ετών, θα σκεφτόμουν να πάω στο εξωτερικό. Γιατί όχι».

Σχετικά με το πόσο σκοπεύει να παραμείνει στην ενεργό δράση, είπε: «Σκοπεύω να παίξω κάποια χρόνια ακόμα. Όρεξη υπάρχει και μεράκι. Αγαπάω το άθλημα. Όσο είμαι καλά και σωματικά και ψυχικά, θα συνεχίζω να παίζω. Εννοείται αυτό».

Σχετικά με το αν έχει σκεφτεί το νέο του πόστο στη σάλα, όταν θα σταματήσει από την ενεργό δράση, είπε: «Προπονητής δεν θα γινόμουν ποτέ, δεν μου αρέσει αυτό το πόστο. Σ’ ένα άλλο πόστο θα παρέμενα, ναι. Δεν θα πω όχι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο