fbpx

Ολυμπιακός: Η 2η γκέλα σε 12 χρόνια την περίοδο πριν τις γιορτές

Ολυμπιακός: Η 2η γκέλα σε 12 χρόνια την περίοδο πριν τις γιορτές

Τα τελευταία χρόνια η αγωνιστική περίοδος πριν τη διακοπή των γιορτών ή εν μέσω αυτών, αποτελεί για τον Ολυμπιακό μια αρκετά ευχάριστη περίοδο. Κι αυτό γιατί από τη σεζόν 2010-11 και μέχρι φέτος πριν τα Χριστούγεννα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Αντίθετα μετρούν μόνο νίκες και δύο μόλις ισοπαλίες. Η μια ισοπαλία σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019 στον Βόλο (0-0) σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και η δεύτερη μόλις προχθές στα Γιάννινα, όπου οι πειραιώτες αν και προηγήθηκαν 0-2 στον ημίχρονο δεν κατάφεραν να νικήσουν (2-2). Και ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη πριν την Πρωτοχρονιά το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» με τον Αστέρα Τρίπολης για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας πριν ο Ολυμπιακός πάει στις 3 Ιανουαρίου στη Νεάπολη να παίξει με τον Ιωνικό…

Τον περσινό Δεκέμβριο (19/12/21) ο Ολυμπιακός νίκησε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, τη Λαμία 1-0 με γκολ του Ελ Αραμπί στο Νέο Φάληρο και στις 23 του ίδιου μήνα, δηλαδή δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τον Λεβαδειακό 2-0 (με δύο γκολ του Τικίνιο) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και προκρίθηκε στον προημιτελικό γύρο. Μετά τις γιορτές επέστρεψε στη δράση κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (5/1/22) κι έκανε τη μεγάλη γκέλα απέναντι στην ουραγό Ελαφρά Ταξιαρχία που έπαιξε χωρίς οκτώ βασικούς της παίκτες λόγω τραυματισμών και τιμωριών (0-0).

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε χάσει πριν από τις γιορτές για το πρωτάθλημα ήταν την περίοδο 2009-10 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (1-0). Από τότε και μέχρι σήμερα είχε μόνο νίκες με εξαίρεση τις δύο προαναφερόμενες ισοπαλίες εκτός έδρας.

Μετά την ήττα από τον Άρη πριν από δώδεκα χρόνια, ακολούθησαν οι νίκες με 1-0 στη Λάρισα, 2-0 με τον ΠΑΣ, 2-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, 5-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα και με το ίδιο σκορ στη Λέσβο την Καλλονή, 2-0 πάλι την Καλλονή εκτός, 3-1 τον Παναιτωλικό, 1-0 τον ΠΑΣ και 5-1 την ΑΕΛ πριν τη γκέλα στον Βόλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο