fbpx

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Ολυμπιακού

Δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά την αποχώρηση της Β’ ομάδας από το παιχνίδι με την Καλλιθέα και θα λογοδοτήσει γι’ αυτήν, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της πειθαρχική δίωξη.

Στην ανακοίνωση η Πειραϊκή ΠΑΕ ανέφερε ότι «ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φιλαθλοι του δεν θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ό,τι έχει απομείνει… Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες, τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι οι αμέτρητες αλλοιώσεις σε παιχνίδια της ομάδας μας και πάντα εναντίον μας, αλλά και σε παιχνίδια άλλων ομάδων, με τους διαιτητές που ορίζουν και ελέγχουν οι διεφθαρμένοι Μάνταλος και Μπένετ. Για τα έργα και τις ημέρες τους στην ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ενημερωθούν οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και από εμάς, με εικόνα από το θλιβερό Πρωτάθλημα της SL2.

Το ζήτημα είναι ότι η γάγγραινα γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κάθε Κυριακή απίθανοι τύποι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν αρεστοί στο βρόμικο κύκλωμα που διοικεί δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διότι, στο πλαίσιο του αγώνα Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β΄, δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α’ και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο