fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2: Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός «πνίγηκε» στα Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-2: Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός «πνίγηκε» στα Γιάννινα

Δυο βαθμούς πέταξε στη λίμνη των Ιωαννίνων ο διπρόσωπος Ολυμπιακός ο οποίος αν και προηγήθηκε με εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, 2-0 του ΠΑΣ, παρουσιάστηκε αγνώριστος στο 2ο ημίχρονο και ισοφαρίστηκε σε 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε αρχικά από δύο διακοπές. Το ματς διακόπηκε στο 7ο λεπτό λόγω ρίψη καπνογόνων των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή Κουμπαράκη να διακόπτει για τρία λεπτά το ματς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως στο 15ο λεπτό κι ενώ είχαν ξεσπάσει επεισόδια οπαδών των γηπεδούχων με την Αστυνομία, ο Κουμπαράκης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά και ξανάρχισε μετά από παραινέσεις των παικτών των γηπεδούχων στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε ωραίες συνεργασίες κι έχασε ευκαιρίες με τους Μπιέλ, Φορτούνη κι Ελ Αραμπί.

Τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 34. Όταν ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Φορτούνη κι αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Ήταν το πρώτο γκολ του Φορτούνη ύστερα από 19 μήνες. Τον Μάιο του 2021 είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους «ερυθρόλευκους» στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα του ΠΑΣ και στο 45’ κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε ο Φορτούνης κι έγραψε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΣ και άρχισε σταδιακά να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στο 63’ απείλησε για πρώτη φορά τους φιλοξενούμενους όταν από κόρνερ του Μορέιρα ο Λιάσος αμαρκάριστος έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή βρήκε στο δοκάρι του Πασχαλάκη. Και δύο λεπτά μετά, οι Γιαννιώτες μείωσαν το σκορ με δυνατό σουτ του Παμλίδη εκτός περιοχής που δεν μπόρεσε να διώξει ο Πασχαλάκης (1-2 στο 65’).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΣΦΠ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΣ πήρε τα πάνω του βλέποντας τον Ολυμπιακό να έχει χάσει τη συνοχή και την αυτοσυγκέντρωση του πίεσε ακόμη περισσότερο τους Πειραιώτες και δικαιώθηκε αφού στο 76’ κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πετύχει την ανατροπή (2-2). Ο Μορέιρα έβγαλε τη σέντρα και ο Λιάσος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ο πελαγωμένος Ολυμπιακός λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο τέρμα στο 83’ αλλά η προβολή του Μπάλαν έφυγε άουτ.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΣΦΠ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Πήλιο, Ντόι, Μορέιρα, Σούλη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Παμλίδης (81’ Ροσέρο), Μορέιρα, Σταματελόπουλος (60’ Μπάλαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι (22’ Ανδρούτσος), Ντόι, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ (81’ Μαρσέλο), Εμβιλά, Χουάνγκ (81’ Ροντρίγκες), Μπιέλ, Φορτούνης, Χάμες (71’ Κασάμι), Ελ Αραμπί (71’ Μπακαμπού).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο