fbpx

Μίτσελ: «Δεν κάναμε αυτό που είπαμε στο ημίχρονο»

Μίτσελ: «Δεν κάναμε αυτό που είπαμε στο ημίχρονο»

Ο Μίτσελ υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν ακολούθησαν τις εντολές του στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό τον λόγο ήρθε η ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως το παιχνίδι ξέφυγε από την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό ήρθε η ισοφάριση. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Φορτούνη.

Αρχικά, ο Μίτσελ δήλωσε: «Παρόλο που στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, κόντρα στις διακοπές, καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν το κάναμε. Κάναμε ακριβώς το αντίθετο! Κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό έφερε και αυτές τις συνέπειες».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Φορτούνη: «Ο Φορτούνης παίζει καλά τελευταία, γι’ αυτό ήρθαν αυτά τα δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα έπαιξε καλά και ο Κώστας ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις. Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος και ήρθε η ισοφάριση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο