fbpx

Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Ο Γκρέι στέρησε δύο βαθμούς από τους κίτρινους

Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Ο Γκρέι στέρησε δύο βαθμούς από τους κίτρινους

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας 1 ο Λεβαδειακός παραχώρησε ισοπαλία στον Άρη (1-1).

Οι κίτρινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι αν ήταν εύστοχος ο Αντρέ Γκρέι θα είχαν φύγει με το «διπλό» στις αποσκευές τους. Για τους γηπεδούχους είναι σημαντικός ο βαθμός στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν να πατάνε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και έψαχναν τους διαδρόμους για να βρεθούν σε θέση… βολής.

Στο 7’ ο Ετέμπο έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ήταν άστοχος, ενώ στο 15’ ο Μουτίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Βρακάς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα. Στο 18’ ο Ζερβίνιο «έσπασε» την μπάλα στον Γκρέι, ο οποίος δεν έπιασε το πλασέ, όπως θα ήθελε, και ο Αρης «πέταξε» την ευκαιρία.

Στο 23’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Μετά από σέντρα του Μαζικού, ο Εμπακατά έπιασε καρφωτή κεφαλιά με τον Μάρκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Μετά το πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπαθούσαν να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα. Στο 29′ ο Ντεντάκης πέρασε τον Μαζικού, έκανε τη σέντρα, όμως ο Νταμπό έδιωξε προ του Μεχία.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο 37′ ο Μουτίνιο έβγαλε συρτή σέντρα, ωστόσο ο Μαζικού πρόλαβε με τάκλιν τον Βρακά, ο οποίος ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.

Στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ με ένα απίθανο γκολ. Ο Στέφεν Χάμοντ είδε τον Κουέστα λίγο έξω από την εστία του, και με ένα υπέροχο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Ο Αρης αντέδρασε, επιτέθηκε, αλλά είχε κενά στην άμυνα και λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 45’ ο Ντεντάκης σέντραρε από δεξιά, ο Δούμτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε για λίγα εκατοστά.

Τρεις αλλαγές

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με τρεις αλλαγές, καθώς ο Πάρντιου δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του. Στο 48’ σουτ του Γκρέι έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 61’ ο Κουέστα απέκρουσε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μουτίνιο.

Ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 στο 64’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Πάλμα. Ευθύνη στο γκολ έχει ο Μάρκοβιτς, ο οποίος μάλλον περίμενε σέντρα από τον 22χρονο επιθετικό, καθώς το φάουλ ήταν πλάγια αριστερά.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στο 66’ ο Άρης άγγιξε το 1-2. Ο Μαντσίνι σέντραρε και ο Ματέο Γκαρσία αστόχησε με κεφαλιά από ευνοϊκή θέση. Στο επόμενο λεπτό χάθηκε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά από τον Μαζικού.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν το… άχαστο στο 87’. Ο Μαντσίνι έβγαλε την συρτή σέντρα από αριστερά και ο Γκρέι δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία! Ο 31χρονος φορ δεν ήταν στην μέρα, αφού αστόχησε και στο 95’ από το ύψος του πέναλτι.

Γκολ: 38’ Χαμόντ / 64’ Πάλμα

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Δούμτσιος /Οντουμπάγιο, Γκαρσία Ματέο

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χαμόντ (71’ Λούα Λούα) , Μεχία, Βήχος, Μουτίνιο, Ντεντάκης, Βρακάς (78’ Τζημόπουλος), Δούμτσιος (90’ Τσιριγώτης), Νίκας, Τσάπρας.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά (46’ Εμπακατά), Πέερσμαν, Μαζικού, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Πάλμα), Ετέμπο, Γκαρσία Ματέο, Οντουμπάγιο, Γκρέι, Ζερβίνιο (46’ Μαντσίνι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο