fbpx

Φαν Βέερτ: «Μια πολύ μεγάλη βραδιά για εμένα» (vid)

Φαν Βέερτ: «Μια πολύ μεγάλη βραδιά για εμένα» (vid)

Ο Τομ Φαν Βέερτ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 3-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας και τα δυο γκολ που σημείωσε.

Ο Ολλανδός επιθετικός δήλωσε πως ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον ίδιο, ενώ μίλησε και για τα δυο γκολ που σημείωσε. Παράλληλα, έδωσε τα εύσημα στον Πέτρο Μάνταλο, για την ασίστ του στο πρώτο γκολ.

Αρχικά, ο Φαν Βέερτ δήλωσε: «Ένιωσα πολύ ωραία. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, ήμουν για πολλούς μήνες στην κερκίδα και σε κάθε παιχνίδι που έβλεπα ήθελα και περισσότερο να παίξω. Μπόρεσα να παίξω, να σκοράρω και να κερδίσει η ομάδα, οπότε ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για μένα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ασίστ του Μάνταλου: «Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Πήρα μια καταπληκτική σέντρα από τον Μάνταλο, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν πάρω μια τόσο καλή πάσα από συμπαίκτη μου. Οπότε του αξίζουν τα εύσημα για την ασίστ».

Τέλος, ο Ολλανδός επιθετικός μίλησε και για το δεύτερο γκολ που σημείωσε: «Ναι, ήταν πιο δύσκολο, γιατί ο αμυντικός μπορούσε να τη διεκδικήσει, ενώ στο πρώτο γκολ η μπάλα ήρθε ακριβώς στο κεφάλι μου και μπόρεσα να τη σπρώξω στα δίχτυα».

Το σχετικό βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Τομ Φαν Βέερτ στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Τομ Φαν Βέερτ στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMi8yMS8xNy80N18yMl82M2EzNDZhYTBkYjJhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M12S”,”uploadDate”:”2022-12-21T17:49:17.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cp7omuvgmaxt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο