fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: «Κόλλησε» και πάλι ο Αστέρας, σταθερά πέμπτος ο Βόλος

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: «Κόλλησε» και πάλι ο Αστέρας, σταθερά πέμπτος ο Βόλος

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στα… σημεία από τον Βόλο, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν και έτσι το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν και άτυχοι, αφού είχαν και δοκάρι.

Στο 2’ ο Σίτο σέντραρε, ο Μπενίτο έπιασε γυριστή κεφαλιά με τον Κλέιμαν να «σβήνει» τον κίνδυνο με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 8’ ο Αστέρας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Κρέσπι βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, ο οποίος βγήκε και «καθάρισε» τη φάση. Στο 15’ σουτ του Σίτο ήταν άστοχο, ενώ στο 17’ ο Βόλος έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Νοκέρ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Στο επόμενο λεπτό ο Ιγκλέσιας ήταν άστοχος με κεφαλιά, όπως και ο Μπενίτο στο 21’.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Στο 24’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σουτ του Ντέλετιτς και στο 37’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Νοκέρ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπιασε σουτ στο 48’, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Στο 55’ ο Αστέρας απείλησε και πάλι. Ο Μπαρτόλο βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, σούταρε, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 70’ ο Μπαρτόλο απείλησε και πάλι, χωρίς να τελειώσει τη φάση. Στην εξέλιξη της ο Τιλίκα πήρε το ριμπάουντ, όμως ήταν άστοχος.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ουές και στο 80’ βολίδα του Ιγκλέσιας πέρασε άουτ.

Ο Βόλος παραμένει 5ος στην βαθμολογία, ενώ ο Αστέρας ανέβηκε στους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση.

Γκολ:

Διαιτητής: Γ. Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Τζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας / Μεταξάς, Εσκοβάλ

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Σίτο (65’ Γκαρντάβσκι), Τιλίκα (87’ Μπερτόγλιο), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Νοκέρ (72’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο