fbpx

Με Ντάριντα η προπόνηση στον Άρη

Με Ντάριντα η προπόνηση στον Άρη

Με την παρουσία του Βλάντιμιρ Ντάριντα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη τη Δευτέρα.

Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στις 15:00 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της υπογραφής του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στον Άρη ως το καλοκαίρι του 2025, να προπονείται κανονικά.

Φιλανθρωπική δράση από την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Άρης είναι δίπλα σε μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, η οποία έρχεται για να στηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο άλλος άνθρωπος”.

Μέσα από την ιστοσελίδα https://www.charityidols.com/ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πλειοδοτήσουν για την αυθεντική φανέλα της ομάδας του Άρη με τις υπογραφές των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η διάρκεια της δημοπρασίας είναι επτά ημέρες, αρχίζει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00 και λήγει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο