fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έβγαλε παράπονο ο Άντερ Ερέρα (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έβγαλε παράπονο ο Άντερ Ερέρα (vid)

Σε κλάματα ξέσπασε ο Άντερ Ερέρα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους τελευταίους του μήνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» από το 2014 έως το 2019 και φάνηκε πως είχε πολλά παράπονα από τη διοίκηση, για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε στους τελευταίους του μήνες στο «Ολντ Τράφορντ». Μάλιστα, ο 33χρονος πλέον ποδοσφαιριστή αποχώρησε από τη συνέντευξη που παραχώρησε, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Ερέρα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη φέτος αγωνίζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ως δανεικός.

Χαρακτηριστικά, ο Ερέρα δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, διότι πέντε ή έξι μήνες νωρίτερα περίμενα να μου έρθει προσφορά για να μείνω. Ούτε θέλω, ούτε είναι η σωστή στιγμή για να μιλήσω άσχημα για τον οποιονδήποτε, και δεν θα το κάνω. Αλλά μετά την τρίτη μου σεζόν στην ομάδα, περίμενα περισσότερα από τον σύλλογο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μου έδωσαν το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς, αλλά δεν μου τηλεφώνησε κανείς για να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο, ενώ το έκαναν σε άλλους ποδοσφαιριστές. Αυτό ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα, ειλικρινά».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νομίζω πως άξιζα να μείνω και δεν συνέβη. Κόσμος έρχεται και φεύγει στην ομάδα, αλλά ο σύλλογος και το σήμα παραμένουν τα ίδια. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω κακό λόγο για τον σύλλογο, γιατί είμαι ευγνώμων. Αλλά αυτό με πόνεσε. Μετά από τρεις σεζόν, τρεις τίτλους, και δεν με πήραν ένα τηλέφωνο. Πολέμησα για την ομάδα μέχρι το τέλος και σεβάστηκα το συμβόλαιό μου».

Το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο