fbpx

ΓΣ Σαλαμίνα-Νέο Ικόνιο 6-2: Σημαντικό “τρίποντο” για τους νησιώτες

ΓΣ Σαλαμίνα-Νέο Ικόνιο 6-2: Σημαντικό “τρίποντο” για τους νησιώτες

Εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη για την ΓΣ Σαλαμίνας επί του Νέου Ικόνιου με σκορ 6-2 στο «Ν. Γραμματικός», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, η οποία τους ανεβάζει βαθμολογικά, ώστε με το νέο έτος να διεκδικήσουν με περισσότερες ελπίδες την πρώτη 5αδα.

Οι νησιώτες, αν και είδαν τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ με τον Χαραλαμπίδη, αλλά και να διατηρούν το προβάδισμά τους μέχρι και την ανάπαυλα, δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση στο 2ο ημίχρονο, με τα γκολ των Ελευσινιώτη, Χατζόπουλο, Καραγκιοξή, Μαυράκη και Τάνκα.

Οι παίκτες του Θανάση Ζάχου κατάφεραν απλώς να μειώσουν προς το φινάλε και πάλι με σκόρερ τον Χαραλαμπίδη, και σίγουρα δε μένουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς είδαν να χάνονται οι κόποι του πρώτου καλού ημιχρόνου τους, και να φεύγουν με άδεια χέρια από τη Σαλαμίνα.

Οι γηπεδούχοι πλέον βρίσκονται στην 4η θέση με 15 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω από την Κόμπρα ΑΠΣ, που φιλοξενείται από την ΑΕΚ σήμερα Κυριακή 18/12, ενώ οι Περαματιώτες σταματούν το νικηφόρο σερί τους και υποχωρούν μια θέση στη βαθμολογία (πέφτουν στην 7η θέση), έχοντας 12 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο