fbpx

Ντεσάν: «Η Αργεντινή μπορεί όπως και εμείς»

Ντεσάν: «Η Αργεντινή μπορεί όπως και εμείς»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε για τον μεγάλο τελικό με την Αργεντινή, αλλά απέφυγε να δώσει πληροφορίες για τους τραυματίες και όσους είναι αμφίβολοι λόγω ιού.

«Έφυγα αρκετά νωρίς σήμερα το πρωί, κοιμόντουσαν όλοι, δεν έχω τις τελευταίες πληροφορίες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το διαχειριστούμε, ήρεμα σε σχέση με τις διαφορετικές καταστάσεις που δεν είναι παρόμοιες . Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Φροντίζουμε να λαμβάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προφυλάξεις, να προσαρμοστούμε, να το αντιμετωπίσουμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι προφανώς μια κατάσταση που εάν δεν υπήρχε, θα ήταν καλύτερα, αλλά τα καταφέρνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Η Αργεντινή μπορεί ακόμα να κάνει κάτι διαφορετικό αύριο. Κι εμείς. Παίρνω το παράδειγμα του Μαρόκου, που έπαιξε 5 στην άμυνα και δεν το είχε ξανακάνει. Ο Μπαπέ όταν πρέπει να μιλήσει, το κάνει. Είναι συγκεντρωμένος στο γήπεδο, είναι σε εξαιρετική ψυχική κατάσταση. Δεν έχω καμία επιθυμία να διαταράξω την ηρεμία του, την ψυχική του κατάσταση. Επικεντρώνεται σε όλη την ομάδα», πριν το Μουντιάλ, ο Καρίμ είναι ένας από αυτούς. Από εκείνη τη στιγμή, έχω 24 παίκτες να διαχειριστώ. Δεν ασχολούμαι με προσκλήσεις σε τραυματίες ή πρώην παίκτες. Κάποιοι θα είναι εκεί, άλλοι όχι, δεν ξέρω»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο