fbpx

Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β 1-1: Αγχωτική ισοπαλία για το Τριφύλλι

Μακεδονικός-Παναθηναϊκός Β 1-1: Αγχωτική ισοπαλία για το Τριφύλλι

Για την 7η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2 , ο Μακεδονικός φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό Β , με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το ματς :

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο πιο σταθεροί από ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού και στο 18ο λεπτό έκαναν το 1-0 με τον Μπρατσιάνι.
Από εκεί και έπειτα φρόντισαν να κρατήσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και δεν άφηναν τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν το κάτι παραπάνω στο χορτάρι , πηγαίνοντας με το 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο πιο δυναμικός και συγκεντρωμένος και αναπτύσσονταν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μακεδονικός όμως κρατούσε γερά το υπέρ του σκορ και έκοβε τις επιθέσεις των πρασίνων. Στο 83′ όμως ο Σερπέζης βρήκε την λύση για την ομάδα του Παναθηναϊκού και έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης (45′ Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης, Ζαννάκης (63′ Μπάγκολα), Σιμόνι (78′ Τσιφτσί)

Παναθηναϊκός Β’ (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59′ Τερεζίου), Ανδρικόπουλος (80′ Αγκοστίνιο), Φουρτάδο (59′ Μπιλάλ), Αντωνίου (71′ Καρβούνης), Ταβάρες, Σαρδέλης (59′ Κρυπαράκος)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο