fbpx

Futsal Super League, 10η αγωνιστική: Ντέρμπι σε Σαλαμίνα και Ζωγράφου, ευκαιρίες για “καλτσέτο” και ΑΣΕ Δούκα – Το πανόραμα

Futsal Super League, 10η αγωνιστική: Ντέρμπι σε Σαλαμίνα και Ζωγράφου, ευκαιρίες για “καλτσέτο” και ΑΣΕ Δούκα – Το πανόραμα

Έναρξη του 2ου γύρου της Stoiximan Futsal Super League και παράλληλα ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης για το 2022, με την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος που είναι χωρισμένη σε τρία σκέλη, και έχει αρκετές ενδιαφέρουσες, αλλά και αμφίρροπες, “μάχες”.

Το πλούσιο πρόγραμμα της 10ης στροφής του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας ξεκινάει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάρισα Futsal και ΑΣΕ Δούκα, στο ΕΑΚ Λάρισας Αγίου Θωμά, το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από την εκκωφαντική νίκη τους επί του ΑΣ Ολυμπιακού Futsal με σκορ 11-0, και ασφαλώς θα επιθυμούσαν να κλείνουν το έτος με μία έκπληξη, κόντρα στους περσινούς νταμπλούχους, που βρίσκονται στην κορυφή, και προέρχονται από μία άνετη νίκη απέναντι στη ΓΣ Σαλαμίνα με 7-1.

Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ της ΓΣ Σαλαμίνας κόντρα στο Νέο Ικόνιο, μία ώρα μετά το πρώτο χρονικά παιχνίδι (στις 20:30), στο Κλειστό «Ν. Γραμματικός». Οι νησιώτες θέλουν να παραμείνουν στα βορινά της βαθμολογίας, κάμπτοντας την αντίσταση των ανεβασμένων φιλοξενούμενών τους, που προέρχονται από τη μεγάλη εντός έδρας επικράτησή τους επί του Πήγασου Αγίας Παρασκευής με σκορ 4-2, την περασμένη Δευτέρα 12/12.

Τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό ανάμεσα σε Ερμή Ζωγράφου και Πήγασου Αγίας Παρασκευής, στο Κλειστό Ιλισίων «Α. Φώτσης», στις 21:30 το βράδυ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τέλος στο τρέχον αρνητικό σερί τους, ανακτώντας το χαμένο έδαφος με μία ψυχολογικής σημασίας νίκη επί της “Αγίας”, που επίσης θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα, για να αποφύγει ακόμα περισσότερο τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την Κυριακή, αρχίζει και τελειώνει το 2ο σκέλος της 10ης αγωνιστικής, με την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Κόμπρας ΑΠΣ, στο Κλειστό του Βύρωνα «Στ. Καράλης», στις 19:00 το απόγευμα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκουν για τα καλά τα πατήματά τους το τελευταίο διάστημα, και ασφαλώς θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνουν σε τροχιά 4αδας.

Την αυλαία της αγωνιστικής, αλλά και για το 2022, θα ρίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΣ Ολυμπιακό Futsal και ΑΣ Αθήνα 90′, στο Κλειστό Νέου Ικόνιου, το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να βάλουν στοπ στο… ασταμάτητο αρνητικό σερί τους, και να πανηγυρίσουν τους πρώτους βαθμούς τους στο “σπίτι τους”, ενώ από την άλλη πλευρά το “καλτσέτο” βλέπει αυτό το ματς ως καλή ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από τους διώκτες του, και παράλληλα να πλησιάσει κι’ άλλο τους πρωτοπόρους της κατάταξης.

Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Σάββατο 17/12:
19:30 Λάρισα Futsal-ΑΣΕ Δούκας
20:30 ΓΣ Σαλαμίνα-Νέο Ικόνιο
21:30 Ερμής Ζωγράφου-Πήγασος Αγίας Παρασκευής

Κυριακή 18/12:
19:00 ΑΕΚ-Κόμπρα ΑΠΣ

Δευτέρα 19/12:
21:00 ΑΣ Ολυμπιακός Futsal-ΑΣ Αθήνα 90′

Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
1. ΑΕΚ 25 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκας 25 βαθμοί
3. ΑΣ Αθήνα ’90 19 βαθμοί
4. Κόμπρα ΑΠΣ 12 βαθμοί
5. Σαλαμίνα ΓΣ 12 βαθμοί
6. Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας 12 βαθμοί
7. Ερμής Ζωγράφου 11 βαθμοί
8. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7 βαθμοί
9. Λάρισα Futsal 7 βαθμοί
10. ΑΣ Ολυμπιακός Futsal 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο