fbpx

Με Πέρεθ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Βόλο

Με Πέρεθ η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον  Βόλο

Ο Παναθηναϊκός, δίνει την Πέμπτη (14/12), ματς κυπέλλου εντός έδρας με τον Βόλο και στην αποστολή για την αναμέτρηση του  συμπεριλήφθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Βόλο ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και τον Πέρεθ να κάνει ατομικό πρόγραμμα και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας.

Ιωαννίδης και Κουρμπέλης θα βρίσκονται και εκείνοι στην αποστολή όπως ήταν αναμενόμενο, όμως εκτός έμεινε λόγω γαστρεντερίτιδας ο Πούγγουρας.

Στο θέμα του τερματοφύλακα, φαίνεται πως ο Λοντίγκιν έχει κερδίσει πόντους ώστε να κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (15/12, 17:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουμπέν, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο