fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Καλαμάτας

Κύπελλο Ελλάδας: Καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Καλαμάτας

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς της φάσης των «16» νίκησε εκτός έδρας 2-0 την Καλαμάτα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν… θάμπωσαν με την απόδοση τους, ωστόσο πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Το παιχνίδι ήταν υποτονικό στο ξεκίνημα του με τους γηπεδούχους να απειλούν για πρώτη φορά στο 22’ . Ο Μαβινγκά έκλεψε την μπάλα από τον Μπίσεσβαρ, σούταρε, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε.

Στο 25’ ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Ασίγκμπα ανέτρεψε τον Κωνσταντέλια. Στο επόμενο λεπτό ο Ολιβέιρα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Η Καλαμάτα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 42’. Μετά από αντεπίθεση, ο Ρόβας έστρωσε την μπάλα στον Μπακαγιόκο, αυτός σούταρε σε σχεδόν κενή εστία, αλλά ο Κοτάρσκι με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν κακό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τρόπο να κάνει το 2-0. Στο 78’ ο Μπράντον στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα.

Γκολ: 26’ πεν. Ολιβέιρα, 78’ Μπράντον

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες: Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Τάτος /Σάστρε, Ολιβέιρα, Αουγκούστο

Καλαμάτα: Μέντες, Μαβινγκά (85’ Αλβες), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος (85’ Μπενίτες), Καραγκούνης, Μόζερ (68’ Τάτος), Ρόβας (85’ Τριανταφυλλάκης), Αρναρέλλης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ (58’ Κουλιεράκης), Κάργας, Σάστρε (75’ Βιεϊρίνια), Φιλίπε Σοάρες (65’ Σβαμπ) , Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (65’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (75’ Μπράντον).

**Στο ματς που άνοιξε την φάση των «16» ο Απόλλων Παραλιμνίου παραχώρησε ισοπαλία στον Αγιο Νικόλαο. Για τους γηπεδούχους και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Κοσμάς Γκέκας (11’ και 62’ πεν.), ενώ για την κρητική ομάδα σκόραραν οι Μηνάς (17’) και Σέχου (76’).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο