fbpx

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός – Τα δεδομένα της υπόθεσης (vid)

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός – Τα δεδομένα της υπόθεσης (vid)

Τα μεταγραφικά «ραντάρ» του Παναθηναϊκού έχουν εστιάσει τις τελευταίες ημέρες στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, Κάουλι Ολιβέιρα, όσον αφορά την ενίσχυση του δυναμικού του στη θέση του δημιουργικού μέσου, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «8» όσο και στο «10».

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της βουλγαρικής Λουντογκόρετς είναι μέσα στα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο «τριφύλλι» για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, μαζί με αυτό του διεθνούς Μαροκινού Σελίμ Αμαλάχ της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος συνεχίζει το ονειρεμένο «ταξίδι» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τα «λιοντάρια του Άτλαντα».

Ο Κάουλι γεννήθηκε στη Βραζιλία, όμως ποδοσφαιρικά “ανατράφηκε” στη Γερμανία, ξεκινώντας την καριέρα του απ’ την Ακαδημία της Κολωνίας για να ακολουθήσουν οι μεταγραφές του στη Φορτούνα, την Ντούισμπουργκ και την Πάντερμπορν. Τον Ιανουάριο του 2020 η Λουντογκόρετς τον αγόρασε αντί 600.000 ευρώ και σ’ αυτή την τριετία έχει καταγράψει 27 γκολ και 21 ασίστ με τη βουλγαρική ομάδα, κατακτώντας τρία σερί πρωταθλήματα και δύο Super Cup.

Πέρσι ήταν βασικός στους αγώνες του γ’ προκριματικού του Champions League, όπου η Λουντογκόρετς απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι, ενώ φέτος μετράει 7 γκολ και 6 ασίστ σε 29 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=3qtOeczivvE
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο