fbpx

Πήγασος Αγίας Παρασκευής-ΑΕΚ 3-5: “Καθάρισε” στο 2ο ημίχρονο η «Ένωση»

Πήγασος Αγίας Παρασκευής-ΑΕΚ 3-5: “Καθάρισε” στο 2ο ημίχρονο η «Ένωση»

Μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με σκορ 3-5, το Κλειστό Αγίας Παρασκευής, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League.

Η «Ένωση», αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, βρίσκοντας δύο γκολ με τους Βιτίνιο στο 3′ και Αδαμόπουλο στο 6′, δεν κατάφερε να πατήσει πάνω στο υπέρ της προβάδισμα, και “παραχώρησε” τα ηνία της αναμέτρησης στους γηπεδούχους.

Ο Πήγασος βρήκε άμεσα γκολ για να μειώσει την απόσταση, ενώ προς τα μέσα του ημιχρόνου του ακυρώθηκε ένα δεύτερο τέρμα για παράβαση. Τελικά όμως, η “Αγία” βρήκε ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ώστε να πάει ισόπαλη με τους πρωτοπόρους στην ανάπαυλα (2-2).

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη βγήκαν με το μαχαίρι στα δόντια, και έψαξαν άμεσα το γκολ που θα τους δώσει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 33′, ο “ήρωας” για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Παπακώστας, σκοράροντας για το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ το πολύτιμο τρίποντο κλείδωσαν στη συνέχεια τα τέρματα των Βούλετιτς και Βιτίνιο (ξανά).

Ο Πήγασος κατάφερε στο τέλος απλώς να μειώσει το εύρος του αποτελέσματος, που παρά την ήττα έβαλε σε μπελάδες την ΑΕΚ, την περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης (3-5).

Με τη νίκη αυτή, οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχοντας 25 βαθμούς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μένουν στους 7 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο