fbpx

Λάρισα Futsal-Ολυμπιακός Futsal 11-0: “Σαρωτική” εμφάνιση από τους Θεσσαλούς

Λάρισα Futsal-Ολυμπιακός Futsal 11-0: “Σαρωτική” εμφάνιση από τους Θεσσαλούς

Εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη για τη Λάρισα Futsal απέναντι στον Ολυμπιακό Futsal με σκορ 11-0, στο στο ΕΑΚ Λάρισας Αγίου Θωμά, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League.

Οι Θεσσαλοί δεν έδωσαν περιθώρια απειλής στους φιλοξενούμενους, καθώς από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης (συγκεκριμένα στο 13ο δευτερόλεπτο) πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον δείκτη να ανεβαίνει ραγδαία, φτάνοντας στο 5-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, δε σταμάτησαν καθόλου την πίεση στα καρέ των “ερυθρόλευκων” και σκόραραν ακατάπαυστα, ώστε να διαμορφωθεί αυτό το ευρύ τελικό σκορ (11-0).

Με τη νίκη αυτή, η Λάρισα Futsal φτάνει τους 7 βαθμούς, και “ισοφαρίζει” προσωρινά τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, κοιτάζοντας σίγουρα πιο φιλόδοξα τον 2ο γύρο του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας.

Σε αντίθεση με τους ουραγούς, που μετά από 9 αγωνιστικές δεν έχουν ευτυχήσει να πάρουν έστω έναν βαθμό, και θα πρέπει να ανέβουν βουνό προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Futsal League.

Τα γκολ για τη Λάρισα Futsal πέτυχαν οι: Μανίκος (3), Τσιατάς (2), Τσιρογιάννης, Λιλολάρι, Γκατζούλης, Καπετανής ,Χονδροδήμος και ένα αυτογκόλ του Ολυμπιακού Futsal.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο