fbpx

Στην Παιανία η Εθνική Ομάδα, τα είπαν Γ. Βαρδινογιάννης – Μπαλτάκος 

Στην Παιανία η Εθνική Ομάδα, τα είπαν Γ. Βαρδινογιάννης – Μπαλτάκος 

Στην ΕΠΟ αναζητούν χώρο για να δημιουργήσουν το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων, καθώς στις αρχές του 2023 ο Άγιος Κοσμάς κλείνει για όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες. Μία λύση θα ήταν να στεγαστούν προσωρινά ή και σε βάθος χρόνου στην Παιανία, στο προπονητικό κέντρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη, το οποίο χρησιμοποιούσε για πολλά χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apexsports.gr μεσοβδόμαδα συναντήθηκαν στην Παιανία ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Αυτό που συζητήθηκε ήταν σε πρώτη φάση να προπονηθεί στο ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο της οικογένειας Βαρδινογιάννη τον ερχόμενο Μάρτιο η Εθνική Ανδρών. Από κει και πέρα ο Μπαλτάκος θα συζητήσει με τον “καπετάνιο” το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί το προπονητικό κέντρο της Παιανίας στην ΕΠΟ για 20-25 χρόνια προκειμένου να στεγαστούν όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών. 

Στην περίπτωση που οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος, η Ομοσπονδία θα αναλάβει την πλήρη ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου με χρήματα που θα εισπράξει από την UEFA. Το “λίφτινγκ” θα περιλαμβάνει και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου της Παιανίας, προκειμένου να καταλύουν οι αποστολές των εθνικών ομάδων που θα έχουν εντός έδρας παιχνίδια. 

Ο Τ. Μπαλτάκος συνοδευόταν από τον διευθυντή Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Από την αυτοψία που έκανε διαπίστωσε ότι το χορτάρι στα γήπεδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Στην Παιανία τα τελευταία χρόνια προπονούνται οι ακαδημίες του τριφυλλιού.   

                                                           Ο Πενηνταρίσιος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο