fbpx

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Σε καλή κατάσταση με Κασάμι

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Σε καλή κατάσταση με Κασάμι

Με τον Κασάμι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει επανέναρξης.

Ο καλός ρυθμός απουσίαζε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Ολυμπιακό πάντως να μπαίνει δυνατά πιέζοντας τη Νότιγχαμ στο ξεκίνημα. Ο έλεγχος πέρασε στους Άγγλους μετά το 20λεπτο παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη και κεφαλιά του Κασάμι στο 39’ για το 1-0.

Ο Ελ Αραμπί είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν το ημίχρονο αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο β’ μέρος οι ευκαιρίες ήταν ακόμα λιγότερες με την ομάδα του Μίτσελ να παίρνει τελικά τη νίκη.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης (61′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μαρσέλο), Ρέτσος (70′ Καλογερόπουλος), Σωκράτης (46′ Ντόι), Βρουσάι (70′ Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61′ Γκάρι Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Σαμασέκου), Μπιέλ (61′ Μασούρας), Φορτούνης (70′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (61′ Μπακαμπού).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Μανγκαλά (46′ Ο’ Μπράιεν), Κόλμπακ, Γκιμπς – Γουάιτ (82′ Σούριτζ), Λίνγκαρντ (46′ Αβονίγι), Τζόσον, Γέιτς, Οριέ (90+ Σο), ΜακΚένα (46′ Κουκ), Μπολί (46′ Γουόραλ), Λόντι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο