fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ράσφορντ ο Αλ Κελαϊφί

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ράσφορντ ο Αλ Κελαϊφί

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί επιβεβαίωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας τόνισε πως κάθε σύλλογος θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Άγγλο επιθετικό στο ρόστερ της και άφησε να εννοηθεί, πως θα υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του.

Χαρακτηριστικά, ο Αλ Κελαϊφί δήλωσε: «Ο Ράσφορντ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Κάθε ομάδα θα ήθελε να τον πάρει, πόσο μάλλον ως ελεύθερο. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν μαζί του, αλλά η στιγμή δεν ήταν η σωστή και δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναμιλήσουμε για το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή μαζί του ακόμα, ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον Ιανουάριο βλέπουμε, αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να του μιλήσουμε. Έρχεται από ένα πολύ δυνατό για εκείνον εξάμηνο. Έχει κάνει πολλά και εκτός γηπέδου και είναι ένα απίστευτο ταλέντο που θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Τον απολαμβάνω με τη φανέλα της Αγγλίας στο Μουντιάλ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο