fbpx

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο»

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο και άφησε να εννοηθεί πως οι κινήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος με την προετοιμασία των «πράσινων» στην Κύπρο και συμπλήρωσε πως στόχος του ήταν να απομονώσει την ομάδα του και να δουλέψει όσο καλύτερα μπορούσε κατά το διάστημα της προετοιμασίας.

Αρχικά, ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε άρχισε: «Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Είχαμε πολύ καλές συνθήκες εργασίας και πάντα πολύ κόσμο στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην παραμονή μας εδώ και στον κόσμο. Σίγουρα τα φιλικά δεν προσφέρουν πολλά συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να απομονώσουμε την ομάδα, να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης σε αυτή τη διακοπή, αλλά πραγματικά συμπεράσματα θα βγάλουμε στις επίσημες υποχρεώσεις».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί. Όμως θα πρέπει να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις. Μην περιμένετε από μένα σε μια τέτοια στιγμή να κάνω συζήτηση για αυτό το θέμα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο