fbpx

Futsal Super League, 9η αγωνιστική: Πέφτει η αυλαία του 1ου γύρου με δυνατές αναμετρήσεις σε Πολιτεία και Πέραμα – Το πανόραμα

Futsal Super League, 9η αγωνιστική: Πέφτει η αυλαία του 1ου γύρου με δυνατές αναμετρήσεις σε Πολιτεία και Πέραμα – Το πανόραμα

Ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος της Stoiximan Futsal Super League με τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή 11/12 και μόλις μία προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 12/12, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Το πλούσιο πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ της Λάρισας Futsal και του Ολυμπιακού Futsal, στο ΕΑΚ Λάρισας Αγίου Θωμά, στις 15:30 μετά το μεσημέρι. Οι δύο ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα δε σκέφτονται τίποτα λιγότερο από τη νίκη, με την οποία θα αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΣ Αθήνας 90‘ και του Ερμή Ζωγράφου, στο Κλειστό Πολιτείας στις 17:30 το απόγευμα. Το “καλτσέτο” είναι εδραιωμένο στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας χτίσει διαφορά από τους διώκτες του, και ευελπιστεί να ψαλιδίσει τη διαφορά από τους δύο πρωτοπόρους. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που δε βρίσκονται σε καλά φεγγάρια και θα ψάξουν ένα σημαντικό διπλό, που σίγουρα θα τους “μπουστάρει” βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Στις 20:45, στο Κλειστό «Ν. Γραμματικός», η τυπικά φιλοξενούμενη Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον ΑΣΕ Δούκα, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Η 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας θα συναντήσει τη 2η καλύτερη άμυνα, με τους νησιώτες να ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη, κόντρα στους φορμαρισμένους νταμπλούχους, που σίγουρα θα ήθελα να κλείσουν τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη.

Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας θα είναι αυτό ανάμεσα σε Πήγασο Αγίας Παρασκευής και ΑΕΚ, στο Κλειστό Αγίας Παρασκευής στις 21:00 το βράδυ. Οι γηπεδούχοι θα ήθελαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους στον 1ο γύρο με ένα θετικό αποτέλεσμα επί της «Ένωσης», η οποία και αυτή από τη μεριά της θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής ρίχνει η αναμέτρησης της Δευτέρας, στο Κλειστό Νέου Ικόνιου, στις 21:00 το βράδυ, μεταξύ του Νέου Ικόνιου και της Κόμπρας ΑΠΣ. Οι Περαματιώτες είδαν άνοδο στο βαθμολογικό πίνακα μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματά τους, και θα ήθελαν σίγουρα να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Από την άλλη, η ομάδα του Βύρωνα λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή. Γι’ αυτό, η “Κόμπρα” θα ψάξει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μείνει κοντά στο Top-5 της κατάταξης.

Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Κυριακή 11/12:
15:30 Λάρισα Futsal-Ολυμπιακός Futsal
17:30 ΑΣ Αθήνα 90′-Ερμής Ζωγράφου
20:45: ΑΣΕ Δούκας-Σαλαμίνα
21:00 Πήγασος Αγίας Παρασκευής-ΑΕΚ

Δευτέρα 12/12
21:00 Νέο Ικόνιο-Κόμπρα ΑΠΣ

Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)
1. ΑΕΚ 22 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκας 22 βαθμοί
3. ΑΣ Αθήνα ’90 16 βαθμοί
4. Κόμπρα ΑΠΣ 12 βαθμοί
5. Σαλαμίνα ΓΣ 12 βαθμοί
6. Ερμής Ζωγράφου 11 βαθμοί
7. Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας 9 βαθμοί
8. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7 βαθμοί
9. Λάρισα Futsal 4 βαθμοί
10. ΑΣ Ολυμπιακός Futsal 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο