fbpx

Τερματοφύλακας μεταμορφώθηκε σε Καντονά με κλωτσιά σε φίλαθλο (pic)

Τερματοφύλακας μεταμορφώθηκε σε Καντονά με κλωτσιά σε φίλαθλο (pic)

Μια επανάληψη της κλωτσιάς του Καντονά το 1995 στο Σέλχαρστ Παρκ της Κρίσταλ Πάλας παραλίγο να ζήσει ένας φίλαθλος στα ερασιτεχνικά της Αγγλίας.

Ο Αμαντού Τανγκάρα είναι ο τερματοφύλακας της Χόρσχαμ, ομάδα της έβδομης κατηγορίας και κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Άβελεϊ για την Isthmian  Premier League, ο 31χρονος Ιβοριανός γύρισε προς τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας πίσω από την εστία του και όρμησε με το πόδι τεντωμένο.

Αυτό συνέβη διότι θέλησε να κλωτσήσει με ορμή έναν οπαδό, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν απίστευτα προκλητικός και αγενής καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η φωτογραφία έγινε γρήγορα βάιραλ και ο τερματοφύλακας των «Hornets» θέλησε να πει γιατί συνέβη αυτό. Υποστήριξε βέβαια ότι δεν είχε σκοπό να κλωτσήσει τον φίλαθλο. Κλώτσησε απλά το κάγκελο από τα νεύρα του, καθώς και αυτός άνθρωπος είναι και δεν άντεξε τη συνεχόμενη λεκτική παρενόχληση.

Μετά την λήξη του αγώνα, βρήκε τον συγκεκριμένο αγενή οπαδό της Άβελεϊ, αγκαλιαστήκανε, ζήτησαν ο ένας στον άλλον συγνώμη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο