fbpx

Νέο Ικόνιο-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 4-2: Νίκη γοήτρου για τους Περαματιώτες

Νέο Ικόνιο-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 4-2: Νίκη γοήτρου για τους Περαματιώτες

Σημαντική νίκη του Νέου Ικόνιο επί του Πήγασου Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Περάματος με σκορ 4-2, με την οποία τον προσπερνά στη βαθμολογία, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στης Stoiximan Futsal Super League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά με τον Χονδρουδάκης (1-0), αλλά το υπέρ τους σκορ ανατράπηκε από τους παίκτες της Αγίας, που τους βρήκε η ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ, με τα γκολ του Κοτσώνη (1-2).

Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης των Περαματιωτών ισοφάρισε για την ομάδα του (Χονδρουδάκης), με τις ισορροπίες του παιχνιδιού από εκείνο το σημείο και μετά να είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Τη λύση για το Νέο Ικόνιο έδωσαν δύο λεπτά πριν το φινάλε οι Κουρκούτης και Γκεγκάι, που κλείδωσαν το εντός έδρας τρίποντο, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα απ’ όλους.

Με τη νίκη αυτή, το Νέο Ικόνιο φτάνει τους 9 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και εδραιώνεται στην 7η θέση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που υποχωρούν μία θέση (10η), έχοντας 7 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο