fbpx

Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο κόντρα στη Νότιγχαμ

Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Ατρόμητο κόντρα στη Νότιγχαμ

Νίκη με 3-2 για τον Ατρόμητο επί της Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό ματς που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Oι Περιστεριώτες πήραν μάλιστα τη νίκη με ανατροπή αφού οι Άγγλοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ. Άρχικα έκαναν το 1-0 στο 4′ με αυτογκόλ, με τον Ατρόμητο να απαντά με τον Κούεν στο 13′. Οκτώ λεπτά μετά, η Φόρεστ έκανε το 2-1 χάρη στον Γέιτς που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Σκάρπα. Ο Ατρόμητος έκανε ολική ανατροπή στο β’ ημίχρονο, ισοφαρίζοντας στο 73ο λεπτό με τον Τζοβάρα και κάνοντας το 2-3 στο 85′ με τον Κωτσόπουλο.

Στα αρνητικά για την ομάδα του Κόουλμαν, ο τραυματισμός του Κιβρακίδη που αποχώρησε με πρόβλημα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58′ Πομόνης), Χατζηισαΐας (78′ Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60′ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58′ Φριντζόνσον), Κούεν (70′ Οικονομίδης), Ροτάριου (60′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70′ Τζοβάρας).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Οριέ, Γουόραλ, Κουκ, Λόντι, Κόλμπακ, Γέιτς, Σκάρπα, Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονίγι

Στο δεύτερο έπαιξαν: Χέντερσον, Έμπε Σο, ΜακΚένα, Μπολί, Τόφολο, Μπαντέ, Μανγκαλά, Ο’ Μπράιαν, Γκιμπς-Γουάιτ, Σάριτζ, Αβονίγι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο