fbpx

Μίχνιεβιτς: “Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για τον Εμπαπέ”

Μίχνιεβιτς: “Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για τον Εμπαπέ”

Στενοχωρημένος από τον αποκλεισμό της Πολωνίας αλλά και ρεαλιστής εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Γαλλία ο Σβέτσλαβ Μίχνιεβιτς.

Ο Πολωνός προπονητής ανέφερε για το παιχνίδι:

«Αύριο θα επιστρέψουμε στο σπίτι, είμαστε λυπημένοι και απογοητευμένοι. Ελπίζαμε να μείνουμε περισσότερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν είχαμε σκοράρει πρώτοι.

Είμαστε λίγο πικραμένοι, αλλά μπορούμε να πούμε με περηφάνια ότι πετύχαμε τον στόχο μας, κάτι που δεν είχε συμβεί εδώ και 36 χρόνια. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τους κατόχους του τίτλου, που ήταν καλύτεροι. Δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν.

Όλα άλλαξαν λίγο πριν το ημίχρονο, με το γκολ που πέτυχαν οι Γάλλοι. Έδωσε περισσότερη ηρεμία στην ομάδα τους, σε αντίθεση με τη δική μας. Μας έφερε περισσότερη πίεση και άγχος.

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, αλλά νομίζω ότι είναι προφανές: Ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχει σκοράρει δύο φορές και κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά. Ως προπονητής, δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να σταματήσει κανείς τον Εμπαπέ.

Είναι ένας φανταστικός παίκτης και τιμώρησε τα λάθη μας. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως ο Μέσι και ο Λεβαντόφσκι, αλλά ο Μπαπέ είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον του Λεβαντόφσκι, ο αρχηγός μας, θα αποφασίσει μόνος του γι΄ αυτό. Θα δούμε αν θα συμμετάσχει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο