fbpx

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-7: Στην κορυφή η «Ένωση» με “καυτούς” Ντάτη και Βιτίνιο

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-7: Στην κορυφή η «Ένωση» με “καυτούς” Ντάτη και Βιτίνιο

Νέα ευρεία επικράτηση της ΑΕΚ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, όπου αυτή τη φορά κέρδισε στα Ιλίσια τον Ερμή Ζωγράφου με σκορ 2-7, και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, αλλά και του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας, Βιτίνιο, βρήκε δίχτυα για να ισοφαρίσει το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Ντάτης έκανε το 1-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” αύξησαν την πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και βρήκαν και 3ο γκολ, με τον Ντάτη να σκοράρει εκ νέου στο 16ο λεπτό (1-3). Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Βιτίνιο διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα για να σημειώσει το 1-4, το οποίο ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ διατηρούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέσα σε 3 λεπτά (34′, 35′ και 37′) πέτυχε 3(!) γκολ με τους Παπακώστα, Καρύδα και Ντάτη (ξανά), κάνοντας το σκορ 1-7, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην εκτός έδρας επικράτησή τους.

Οι Ιλισίωτες το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν σε 2-7 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, μένοντας έτσι στους 11 βαθμούς, και υποχωρούν μάλιστα μία θέση στη βαθμολογία, μετά την εντός έδρας νίκη της Σαλαμίνας επί του Ολυμπιακού στο «Ν. Γραμματικός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο