fbpx

Futsal Super League, 8η αγωνιστική: Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους, ευκαιρίες για Σαλαμίνα και «καλτσέτο» – Το πανόραμα

Futsal Super League, 8η αγωνιστική: Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους, ευκαιρίες για Σαλαμίνα και «καλτσέτο» – Το πανόραμα

Μία μέρα πριν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League είμαστε, στην οποία θα λάβουν χώρα δυνατές αναμετρήσεις, που ενδεχομένως αλλάξουν τις ισορροπίες και τα έως τώρα δεδομένα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Την αγωνιστική ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Σαλαμίνας ΓΣ και Ολυμπιακού Futsal, στις 16:15 το απόγευμα του Σαββάτου 03/12, στο «Ν. Γραμματικός». Οι νησιώτες προέρχονται από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα με σκορ 0-4, και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στους “ουραγούς” της βαθμολογίας, που ασφαλώς θα ψάξουν τους πρώτους τους βαθμούς, για να μειώσουν τις πιθανότητες του υποβιβασμού.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 21:30 το βράδυ, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση μεταξύ Ερμή Ζωγράφου και ΑΕΚ, στο Κλειστό Ιλισίων «Α. Φώτσης», που σίγουρα κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις της 8ης στροφής του πρωταθλήματος σάλας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την αναπάντεχη εντός έδρας απώλεια απέναντι στο Νέο Ικόνιο, και δε θέλουν να σκέφτονται δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως, η «’Ένωση» θα επιδιώξει να συνεχίσει την κούρσα της προς τον τίτλο, με μία ακόμα εκτός έδρας νίκη στο ενεργητικό της.

Την Κυριακή 04/12, το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΣ Αθήνα 90′ και Λάρισα Futsal, στο Κλειστό Πολιτείας στις 14:30 μετά το μεσημέρι. Το “καλτσέτο” θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή, ενώ οι Θεσσαλοί χρειάζονται μία καλή εμφάνιση (και τους βαθμούς), ώστε να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις τελευταίες θέσεις.

Αργότερα μέσα στη μέρα, στις 19:00, ακολουθεί ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Κόμπρα ΑΠΣ και ΑΣΕ Δούκα, στο Κλειστό του Βύρωνα «Στ. Καραλής», που αμφότεροι προέρχονται από “εξωφρενικές” επικρατήσεις, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο Πέραμα με 1-9 στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ οι περσινοί νταμπλούχοι “σκόρπισαν” τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με σκορ 14(!)-1.

Τέλος, τη Δευτέρα 05/12 την αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση μεταξύ Νέου Ικόνιου και Πήγασου Αγίας Παρασκευής, στις 21:00 το βράδυ στο Κλειστό Νέου Ικόνιου. Οι γηπεδούχοι ευελπιστούν να διευρύνουν τις καλές τους εμφανίσεις, αλλά και να σκαρφαλώσουν κι’ άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ η “Αγία” θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΑΣΕ Δούκα, και να επιστρέψει “βόρεια” της κατάταξης.

Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Σάββατο 03/12
16:15, Σαλαμίνα ΓΣ-Ολυμπιακός Futsal
21:30, Ερμής Ζωγράφου-ΑΕΚ

Κυριακή 04/12
14:30, ΑΣ Αθήνα 90′-Λάρισα Futsal
19:00, Κόμπρα ΑΠΣ-ΑΣΕ Δούκας

Δευτέρα 05/12
21:00, Νέο Ικόνιο-Πήγασος Αγίας Παρασκευής

Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)
1. ΑΕΚ 19 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκας 19 βαθμοί
3. ΑΣ Αθήνα ’90 13 βαθμοί
4. Κόμπρα ΑΠΣ 12 βαθμοί
5. Ερμής Ζωγράφου 11 βαθμοί
6. Σαλαμίνα ΓΣ 9 βαθμοί
7. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7 βαθμοί
8. Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας 6 βαθμοί
9. Λάρισα Futsal 4 βαθμοί
10. ΑΣ Ολυμπιακός Futsal 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο