fbpx

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Τζαχανμπάκς» γράφουν οι Ολλανδοί

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Τζαχανμπάκς» γράφουν οι Ολλανδοί

Η περίπτωση του Ιρανού Αλιρεζά Τζαχανμπάκς απασχολεί τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «1908.nl» αναφέρει πως ο 29χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στα πλάγια, απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους» που έχουν ήδη ρωτήσει τη Φέγενορντ.

«Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αλιρεζά Τζαχανμπάκς. Το αν το ενδιαφέρον της αφορά μία προσωρινή λύση δανεισμού ή κανονική μεταγραφή είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τις διαπραγματεύσεις» γράφεται χαρακτηριστικά με τον παίκτη -που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ- να έχει συμβόλαιο με τη Φέγενορντ έως το 2024 με οψιόν επέκτασης για άλλον έναν χρόνο.

Οι Ολλανδοί συνεχίζουν γράφοντας ότι «οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φέγενορντ δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Παρ’ όλα αυτά οι πρωτοπόροι της ελληνικής Super League έχουν ήδη απευθυνθεί προς την ολλανδική ομάδα για να μάθουν λεπτομέρειες για το status του παίκτη.

Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για μία πιθανή μεταγραφή. Η Φέγενορντ είναι ανοικτή στο να ακούσει τη σωστή πρόταση για τον διεθνή Ιρανό. Το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Τζαχανμπάκς ολοκληρώθηκε. Απολαμβάνει πλέον ολιγοήμερες διακοπές κι αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην ομάδα του, αναμένοντας εξελίξεις για μία πιθανή μετακίνηση στην Ελλάδα».

Ο Τζαχανμπάκς έχει 10 γκολ και 7 ασίστ σε 57 επίσημα ματς με τον ολλανδικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021. Αγωνίστηκε βασικός στα πρώτα δύο παιχνίδια του Ιράν στο Μουντιάλ του Κατάρ, απέναντι σε Αγγλία και Ουαλία, κι απουσίασε από το τρίτο, με αντίπαλο τις ΗΠΑ, λόγω καρτών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο