fbpx

Άνταμς: «Μάχη σώμα με σώμα με την Ολλανδία»

Άνταμς: «Μάχη σώμα με σώμα με την Ολλανδία»

Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ολλανδία την Παρασκευή στις 17:00 στο πρώτο χρονικά νοκ άουτ παιχνίδι του Μουντιάλ για τη φάση των 16 και ο Τάιλερ Άνταμς μίλησε σχετικά.

«Έχουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα τους, κάθε παίκτης τους μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε αυτό το ταλέντο για πολλά λεπτά και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι δυνατή» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των Ηνωμένων Πολιτειών και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε το τιμ που έχουμε και που μας επιτρέπει να αποθεραπευθούμε γρήγορα. Επιπλέον, έχουμε βάθος σαν ομάδα, διαθέτουμε έναν φανταστικό πάγκο που θα μας βοηθήσει σε τέτοια παιχνίδια. Θα γίνει μάχη σώμα με σώμα όπως και στα άλλα παιχνίδια, και είμαστε προετοιμασμένοι».

Για ενδεχόμενη πρόκριση ο Άνταμς είπε: «Μια πρόκριση μπορεί να αλλάξει την υποστήριξη που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μου, αφού το επόμενο Μουντιάλ θα διοργανωθεί από ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό. Η υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι θεαματική. Ο πατέρας μου είναι δάσκαλος σε ένα σχολείο και έβλεπαν το παιχνίδι. Αντιλαμβάνεστε πώς αυτό το τουρνουά μπορεί να αλλάξει την υποστήριξη για το ποδόσφαιρο και ελπίζουμε ότι οι επόμενες γενιές θα έχουν αυτή την υποστήριξη πίσω τους».

Για το κλίμα στην ομάδα και τον ίδιο: «Η ενέργεια είναι πάντα υψηλή στα αποδυτήριά μας. Η μουσική μάς συντροφεύει όπου κι αν πάμε, λόγω της καλής ατμόσφαιρας δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν ήμουν μικρός ήμουν πολύ ανταγωνιστικός, δεν με ένοιαζε ποιος ήταν μπροστά. Όταν είμαι στο γήπεδο κάνω τα πάντα για να νικήσω. Αυτό μεταφέρω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο