fbpx

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη νίκη για τους Θεσσαλονικείς

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 0-3: Άνετη νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Θετική ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ Λεμεσού.

Στο Τσίρειο και στο δεύτερο φιλικό επί κυπριακού εδάφους, ο Λουτσέσκου, αποτύπωσε στο γήπεδο, ό,τι ακριβώς δοκίμασε στις προπονήσεις. Στο α΄ημίχρονο κινήθηκε, ως επί το πλείστον, με τα πρώτα ονόματα του ρόστερ, με τους ασπρόμαυρους να αποτυπώνουν με τη σειρά τους πολλά από τα «θέλω» του προπονητή τους.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο, είχε ωραίες συνεργασίες, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να περιοριστούν σε έναν πιο παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, ψάχνοντας φάσεις στην πλάτη της άμυνας του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» με το… καλημέρα, βγάζοντας κέρδος από μία ακόμη συνεργασία των παικτών του, με τον Σβαμπ να περνάει υπέροχα την μπάλα, βλέποντας τον Σάστρε να κάνει κίνηση στον χώρο. Ο Ισπανός, γύρισε προς τον Αουγκούστο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ κατέγραψε τον έκτο διαφορετικό σκόρερ του επί κυπριακού εδάφους και πάλι από συνεργασία, με τον Νάρεϊ να «σερβίρει» από τα δεξιά και τον Ολιβέιρα να νικά τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Λεμεσού με κεφαλιά για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, «κρέμασε» τον Κυριάκου με ωραία λόμπα για το 3-0 του ΠΑΟΚ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα γεμάτο, παραγωγικό απόγευμα για τους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου)

Α΄ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης Ρ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας. Ολιβέιρα.

Β΄ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Τσαούσης (Σελιμάει 76′), Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ (Κούρτιτς 61′), Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας

ΑΕΛ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσάνικλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

Β΄ημίχρονο: Κυριάκου, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου και Ζαχαρίου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο