fbpx

Λάρισα Futsal-Σαλαμίνα 0-4: Πέρασαν “αέρα” από τη Θεσσαλία οι νησιώτες

Λάρισα Futsal-Σαλαμίνα 0-4: Πέρασαν “αέρα” από τη Θεσσαλία οι νησιώτες

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της Σαλαμίνας κόντρα στη Λάρισα Futsal με σκορ 0-4, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Stoximan Futsal Super League.

Οι νησιώτες συνέχισαν την πολύ καλή-φετινή τους παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο την νεοφώτιστη ομάδα της Λάρισας, και πλέον κοιτάζουν το βαθμολογικό πίνακα πιο άνετα, φτάνοντας τους 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι, που ήλπιζαν να πατήσουν πάνω στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κόμπρα ΑΠΣ, δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν σήμερα στο έπακρο το σύνολο του Διονύση Νικολακόπουλου, και με την ήττα αυτή παρέμεινα στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 βαθμούς.

Σχετικά με το ματς, η Σαλαμίνα ξεκίνησε πολύ δυνατά στη σάλα, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα σκορ 0-3 στην ανάπαυλα, έπειτα από τα γκολ που πέτυχαν οι Φιλίππου (4΄) και (19′) και Τάνκα (5′).

Στην επανάληψη, οι Θεσσαλοί αύξησαν την πίεση στα αντίπαλα καρέ, προσπάθησαν να μειώσουν την απόσταση, αλλά αντί αυτού δέχθηκαν κι’ άλλο τέρμα, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και πάλι από τον Τάνκα (39′), για να γραφτεί το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο