fbpx

Ερμής Ζωγράφου-Νέο Ικόνιο 1-3: Μεγάλο “διπλό” από τους Περαματιώτες στα Ιλίσια

Ερμής Ζωγράφου-Νέο Ικόνιο 1-3: Μεγάλο “διπλό” από τους Περαματιώτες στα Ιλίσια

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη του Νέου Ικόνιου κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία φτάνει τους 6 βαθμούς και αποφεύγει αισθητά την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεπεράσουν την ΑΣ Αθήνα 90′ στην κατάταξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, μένοντας έτσι στην 4η θέση και στους 11 βαθμούς.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Ερμής ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς, με τον Γκρίτζαλη στα μέσα το πρώτου ημιχρόνου, το οποίο τέρμα διαμόρφωσε και το σκορ της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη όμως, το σύνολο του Τσακανίκα δεν εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του προβάδισμα, έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 έχοντας δοκάρι, και μέσα σ’ όλα αποβλήθηκε ο Πολύδωρος, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Σ’ αυτή τη συγκυρία “πάτησαν” οι φιλοξενούμενοι, που παρά το εις βάρος τους σκορ στέκονταν αρκετά στη σάλα, και με τα δύο γκολ του Λιώση και το ένα του Κορακάκη, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, και να πανηγυρίσει στο φινάλε μια μεγάλη νίκη, τη 2η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο