fbpx

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90′ 3-1: Κυρίαρχη η “Ένωση” – Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90′ 3-1: Κυρίαρχη η “Ένωση” – Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ απέναντι στην ΑΣ Αθήνα 90‘ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, που της επιτρέπει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά, έχοντας 19 βαθμούς.

Σε αντίθεση με το “καλτσέτο” που μένει στους 13 βαθμούς, και δίνει την ευκαιρία στον Ερμή Ζωγράφου να την προσπεράσει, αν νικήσει απόψε στις 21:30 το βράδυ το Νέο Ικόνιο στην έδρα του.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η “Ένωση” μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Κλειστό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, μιας και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του πρώτου σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος, τον Βιτίνιο.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παπακώστα, παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας ενόψει της συνέχειας, και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια από τις πολλές ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα το σκορ αυτό να είναι και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα των “κιτρινόμαυρων”, παρά όμως την αυξημένη πίεση που άσκησαν στα καρέ της ΑΕΚ, δεν κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης. Αντιθέτως, δέχθηκαν και τρίτο τέρμα από τους γηπεδούχους, από τον Βούλετιτς, για να διαμορφωθεί και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο