fbpx

Κιν: «Δε θες τον Ρονάλντο για να πρεσάρει, αλλά για να σκοράρει»

Κιν: «Δε θες τον Ρονάλντο για να πρεσάρει, αλλά για να σκοράρει»

Ο Ρόι Κιν εμφανίστηκε αντίθετος με την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως μια ομάδα δε θέλει τον Πορτογάλο στο ρόστερ της για να πρεσάρει, αλλά για να σκοράρει και πως κάτι τέτοιο έπρεπε να ισχύει και στην περίπτωση των «κόκκινων διαβόλων». Παράλληλα, δήλωσε πως θα ήταν καλύτερα για τις δυο πλευρές να είχαν χωρίσει οι δρόμοι τους το περασμένο καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά, ο Κιν δήλωσε: «Δεν πιστεύω πως υπήρξε σωστή διαχείριση, ήταν δύσκολες οι συνθήκες αλλά δεν πιστεύω πως ένας προπονητής πρέπει να παίρνει αυτές τις αποφάσεις. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τους παίκτες παγκοσμίου κλάσης διαφορετικά. Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι σχετικά με την πίεση στο παιχνίδι, αλλά ο Ρονάλντο δεν επιστρέφει για να πρεσάρει, επέστρεψε για να σκοράρει γκολ».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Άστον να αποχωρήσει πριν τα πράγματα μπλεχτούν τόσο πολύ, η υπομονή του Ρονάλντο εξαντλήθηκε στη Μάντσεστερ. Είναι ξεκάθαρο, πολλοί λένε πως χάλασε τη φήμη του και την άποψη των φίλων της Γιουνάιτεντ εδώ, όμως απέχει από την πραγματικότητα. Ο Κριστιάνο θα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους που έπαιξαν ποτέ. Μπορεί να μην είχε αίσιο τέλος εδώ αλλά έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο