fbpx

Futsal Super League, 7η αγωνιστική: Εντός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους – Ντέρμπι σε Πέραμα και Λάρισα (pics)

Futsal Super League, 7η αγωνιστική: Εντός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους – Ντέρμπι σε Πέραμα και Λάρισα (pics)

Μία μέρα πριν την έναρξη της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League βρισκόμαστε, στην οποία προκύπτουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και απαιτητικές δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους της κούρσας του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Την αυλαία της 7ης στροφής των “μεγάλων σαλονιών” στην Ελληνική σάλα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και ΑΣ Αθήνα ’90, στο Κλειστό Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 26/11, στις 16:30 το απόγευμα.

Η “Ένωση” προέρχεται από τη μεγαλειώδη εκτός έδρας επικράτηση στο Πέραμα, επί του Νέου Ικόνιου με το ευρύ σκορ 1-10, και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της, ενώ το “καλτσέτο” έρχεται με τη ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από το διπλό στην έδρα της Σαλαμίνας, το οποίο το ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια μέρα, ακολουθεί η “μονομαχία” των Ερμή Ζωγράφου και Νέου Ικόνιου, στο Κλειστό Ιλισίων «Α. Φώτσης», το Σάββατο 26/11, στις 21:30 το βράδυ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην έδρα του ΑΣΕ Δούκα και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ το Νέο Ικόνιο υπέστη βαριά ήττα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, όπως προαναφέραμε, και θέλει να γυρίσει τον διακόπτη αναμφίβολα.

Την Κυριακή 27/11, στις 15:30 μετά το μεσημέρι θα αναμετρηθούν Λάρισα Futsal και Σαλαμίνα ΓΣ, στο ΕΑΚ Λάρισας Αγίου Θωμά. Οι Θεσσαλοί πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους για φέτος την προηγούμενη εβδομάδα, στην έδρα της Κόμπρας ΑΠΣ, και θέλουν να διατηρήσουν το μομέντουμ, ενώ οι νησιώτες έχουν καλή παράδοση στις εκτός έδρας αποστολές τους και στοχεύουν μόνο για το τρίποντο.

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21:00, ο νταμπλούχος ΑΣΕ Δούκας υποδέχεται (τυπικά) τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, στο Κλειστό Αγίας Παρασκευής, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι “μπλε” θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, με μία ακόμα εντός έδρας επικράτηση, ενώ η “Αγία” θέλει να βάλει δύσκολα στο φαβορί, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, έπειτα από τη δύσκολη νίκη επί του Ολυμπιακού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Την αυλαία της αγωνιστικής ρίχνει το ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό Futsal και Κόμπρα ΑΠΣ, στο Κλειστό Νέου Ικονίου, τη Δευτέρα 28/11 στις 21:00 το βράδυ.

Οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν διακαώς τη νίκη-ανάσα, ενώ η Κόμπρα έχει πολλές απαντήσεις να δώσει, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα ξαφνιάστηκε από την αξιόμαχη παρουσία της Λάρισας στην έδρα της.

Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Σάββατο 26/11
16:30, ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα ’90
21:30, Ερμής Ζωγράφου-Νέο Ικόνιο

Κυριακή 27/11
15:30, Λάρισα-Σαλαμίνα
21:00 ΑΣΕ Δούκα-Πήγασος Αγίας Παρασκευής

Δευτέρα 28/11
21:00, Ολυμπιακός-Κόμπρα

Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)
1. ΑΕΚ 16 βαθμοί
2. ΑΣΕ Δούκας 16 βαθμοί
3. ΑΣ Αθήνα ’90 13 βαθμοί 13 βαθμοί
4. Ερμής Ζωγράφου 11 βαθμοί
5. Κόμπρα ΑΠΣ 9 βαθμοί
6. Πήγασος Αγίας Παρασκευής 7 βαθμοί
7. Σαλαμίνα ΓΣ 6 βαθμοί
8. Λάρισα Futsal 4 βαθμοί
9. Νέο Ικόνιο ΑΟ Σάλας 3 βαθμοί
10. ΑΣ Ολυμπιακός Futsal 0 βαθμοί


Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο