fbpx

Ουρουγουάη – Ν. Κορέα 0-0: Δίκαιη μοιρασιά, σούπερ ευκαιρία ο Ουί Τζο, δύο δοκάρια οι λατινοαμερικάνοι   

Ουρουγουάη – Ν. Κορέα 0-0: Δίκαιη μοιρασιά, σούπερ ευκαιρία ο Ουί Τζο, δύο δοκάρια οι λατινοαμερικάνοι   

Η Ουρουγουάη αλληλοεξουδετερώθηκε με τη Νότια Κορέα,  το ματς δεν ανέδειξε νικητή (0-0) με τον φορ του Ολυμπιακού, τον Ουί Τζο, να χάνει το… άχαστο. Οι λατινοαμερικάνοι είχαν δύο δοκάρια, ωστόσο δεν έλαμψαν με την απόδοση τους. 

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ασιάτες κρατούσαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, ενώ η Ουρουγουάη έψαχνε τρόπους να τροφοδοτήσει τους Σουάρες, Νούνιες. Ο άσος της Λίβερπουλ αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Σουάρες στην κορυφή και δεξιά τον Πελίστρι.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 19′ με τον Βαλβέρδε, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 27′ η Ουρουγουάη βγήκε στην αντεπίθεση, όμως η τελική πάσα του Ολιβέρα δεν ήταν καλή και ο Κιμ μπλόκαρε την μπάλα προ του Νούνιες.

Η Ν. Κορέα έφτασε κοντά στο γκολ στο 34′ με τον Ούι Τζο Χουάνγκ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, σούταρε με τη μία, όμως δεν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Σούπερ ευκαιρία από τον Ούι Τζο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Δοκάρι  

Η Ουρουγουάη… απάντησε στο 44′. Ο Βαλβέρδε εκτέλεσε κόρνερ, ο Γοδίν βγήκε νικητής στον αέρα στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας της Ν. Κορέας.

Στο πρώτο 45λεπτο οι παίκτες του Πάουλο Πίντο είχαν περισσότερα τρεξίματα, κυκλοφόρησαν την μπάλα μέχρι την μεγάλη περιοχή του Ρόσετ και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ούι Τζο που βλέπει δίκτυα με τα… κιάλια. Οι Λατινοαμερικάνοι είχαν το μυαλό τους να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά με την κεφαλιά του Γοδίν.

Το δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, χωρίς πολλές συγκινήσεις. Ο σταρ της Ουρουγουάης, ο Λουίς Σοάρες, δεν βοήθησε και αντικαταστάθηκε στο 64′ από τον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος επίσης δεν φάνηκε.  

Στο 81′ σουτ του Νούνιες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 90′ βολίδα του Βαλβέρδε τράνταξε το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Σον έφυγε ελάχιστα άουτ.   

Γκολ: –  

Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπάν (Γαλλία)

Κίτρινες: Κάσερες / Σούνγκ Τζο

Ουρουγουάη: Ρόσετ, Κάσερες, Χιμένεθ, Γοδίν, Ολιβέρα (79′ Βίνια), Βετσίνο (79′ Ντε λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Πελίστρι, Νούνιες, Σουάρες (64′ Καβάνι).

Νότια Κορέα: Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Μουν, Χουάν Κιμ, Μιν Τζαέ Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χουάνγκ Ιν Μπομ, Γιούνγκ, Χο Να (75′ Κανγκ Ιν Λι), Λι Τζάι – Σανγκ (75′ Τζουν Χο Σον), Σον, Ουί Τζο (75′ Σουνγκ Τζο). 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο