fbpx

Ρενάρ: «Οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν»

Ρενάρ: «Οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν»

Ο Ερβέ Ρενάρ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη 2-1 επί της Αργεντινής και τόνισε πως για να κερδίσει η Σαουδική Αραβία χρειάστηκε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες.

Ο Γάλλος τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του ήταν τυχερή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι Αργεντινοί δεν ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Ρενάρ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Για να συνοψίσουμε, οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν. Ας μην ξεχνάμε πως η Αργεντινή παραμένει μία φανταστική ομάδα. Είναι οι νυν πρωταθλητές Νοτίου Αμερικής έχουν εξαιρετικούς παίκτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι τα πράγματα μερικές φορές, το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Μερικές φορές είναι δυνατόν ο αντίπαλος να μην έχει τη μέγιστη συγκέντρωση, έχει συμβεί και σε εμάς όταν έχουμε παίξει απέναντι σε κατώτερες ομάδες. Μπορείς να υποθέσεις πως όταν παίζεις απέναντι στη Σαουδική Αραβία δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις με τη Βραζιλία».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί, εδώ και τρία χρόνια τους δίνω συγχαρητήρια. Μόνο για 20 λεπτά μπορούμε να πανηγυρίσουμε και μετά τέλος, μένουν ακόμα δύο παιχνίδια. Όταν φτάνεις σε μία τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο