fbpx

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στη λύση της συνεργασίας του, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του βετεράνου επιθετικού, με τις οποίες κατηγόρησε τη διοίκηση για την κατάσταση στην ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ανοιχτά πως δεν εμπιστεύεται τον Έρικ Τεν Χαγ. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», από το περασμένο καλοκαίρι, όμως τελικά είχε παραμείνει παρά τη δυσφορία του.

Από την αρχή της σεζόν δεν είχε κρύψει τις τάσεις φυγής, με αποκορύφωμα την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, χωρίς σχετική άδεια και ενώ ήταν στον πάγκο της ομάδας. Τη φετινή σεζόν, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Στο πρωτάθλημα είχε ένα γκολ σε δέκα ματς έχοντας αγωνιστεί συνολικά 520 λεπτά. Συνολικά στην καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είχε 145 γκολ και 64 ασίστ σε 346 εμφανίσεις.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία, κάτι που έχει άμεση ισχύ. Το κλαμπ τον ευχαριστεί για τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων του στο Ολντ Τράφορντ».

Η σχετική ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο