fbpx

Νέο Ικόνιο-ΑΕΚ 1-10: Επίδειξη δύναμης από την “Ένωση” στο Πέραμα

Νέο Ικόνιο-ΑΕΚ 1-10: Επίδειξη δύναμης από την “Ένωση” στο Πέραμα

Σα… σίφουνας πέρασε η ΑΕΚ από την έδρα του Νέου Ικόνιου, το οποίο και κέρδισε με το εξωφρενικό σκορ 1-10, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, και δε βάζει φρένο, στο δρόμο της προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η “Ένωση” δεν άφησε περιθώρια διεκδίκησης του ματς στους γηπεδούχους, από τους οποίους είχε πάρει απόσταση ασφαλείας από το ημίχρονο, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 0-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έκανε αρκετές αλλαγές, δοκιμάζοντας όλους τους παίκτες του ροτέισον, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους “κιτρινόμαυρους” να συνεχίσουν να σκοράρουν ακατάπαυστα, βάζοντας διαστάσεις θριάμβου στην εκτός έδρας επικράτησή τους.

Πλέον, φτάνουν τους 16 βαθμούς σε 6 παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και “συγκατοικούν” για μία ακόμα αγωνιστική στην κορυφή με τον ΑΣΕ Δούκα. Σε αντίθεση με τους Περαματιώτες που είναι στην προτελευταία θέση με μόλις μία νίκη (3 βαθμούς) σε 6 παιχνίδια.

Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Βιτίνιο (4), Παπακώστας (3), Δελαπόρτας, Αδαμόπουλος και Μάνος. Το γκολ για το Νέο Ικόνιο σημείωσε ο Γκεγκάι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο