fbpx

Κόμπρα ΑΠΣ-Λάρισα Futsal 2-2: “Αλώβητοι” στον Βύρωνα οι Θεσσαλοί

Κόμπρα ΑΠΣ-Λάρισα Futsal 2-2: “Αλώβητοι” στον Βύρωνα οι Θεσσαλοί

Πλούσιο θέαμα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, ανάμεσα σε Κόμπρα ΑΠΣ και Λάρισα Futsal, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2, με αμφότερες να μη μένουν ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα.

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως οι γηπεδούχοι θα είχαν θεωρητικά εύκολο έργο απόψε απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, όμως στον αγωνιστικό χώρο δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο, μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν τις περισσότερες ευκαιρίες, και προσπάθησαν παραπάνω για τη νίκη.

Μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσιρογιάννης έβαλε μπροστά τους Θεσσαλούς, που από το ξεκίνημα είχαν ψηλά τις γραμμές τους, όμως άμεση ήταν η απάντηση της Κόμπρας, που έφερε το ματς στα ίσα, έπειτα από αυτογκόλ του Νεράντζη.

Η Λάρισα δε σταμάτησε την πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα, στο 12ο λεπτό, με τον Λιλολάρι, και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της ανάπαυλας, θέτοντας τις βάσεις για το 2ο τρίποντο της σεζόν.

Οι παίκτες του Βύρωνα, ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη, μιας και μόλις στο 3ο λεπτό της επανάληψης, ο Τσουμάκης σκόραρε και επανάφερε τις απόλυτες ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να σημειώνεται έπειτα κάποιο νέο τέρμα.

Τελικό σκορ 2-2, σκορ που σίγουρα δεν ευχαριστεί καμία πλευρά, μιας και οι Βυρωνιώτες δε περίμεναν τέτοια αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα, ενώ οι παίκτες της Λάρισας είχαν πιστέψει στη νίκη και τους 3 βαθμούς, αλλά τελικά έφυγαν με την ισοπαλία και τον έναν βαθμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο