fbpx

ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου 4-3: “Λύτρωση” με Κονδυλάτο στο φινάλε και νίκη για τους νταμπλούχους

ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου 4-3: “Λύτρωση” με Κονδυλάτο στο φινάλε και νίκη για τους νταμπλούχους

Ντέρμπι με τα όλα του στο κλειστό του Κορυδαλλού ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και Ερμή Ζωγράφου, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, το οποίο κρίθηκε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, με “buzzer beater” των γηπεδούχων, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-3.

Τον “χορό” των τερμάτων άρχισε ο Περέιρα, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους, που άμεσα είδαν τους αντιπάλους τους να βγάζουν αντίδραση και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με γκολ του Τσέπα. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Βιέρα έβαλε και πάλι μπροστά τους “μπλε”, για να είναι το 2-1 και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη, οι νταμπλούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Τσίνα, πιστεύοντας μέχρι τότε πως έχουν και τα ηνία της αναμέτρησης (3-1). Κάτι που δεν άφησαν αναπάντητο οι φιλοξενούμενοι, που κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τα τέρματα των Κολέντζο και Γκρίτζαλη, φέρνοντας το ματς στο 3-3, με τα πάντα να είναι πιθανά.

Για να έρθει ο Κονδυλάτος, την ώρα που η μπάλα “έκαιγε” και να δώσει τη λύση για τον Δούκα, ενάμιση λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 40′, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, το οποίο δίνει το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Μοστριού, που πλέον φτάνει τους 16 βαθμούς, και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ, αύριο απέναντι στο Νέο Ικόνιο, στο Πέραμα.

Σε αντίθεση με τον Ερμή, που μένει στους 11 βαθμούς, και αυξάνεται η απόσταση του από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο