fbpx

Μια δεκάδα αστέρων που δεν πήγε Μουντιάλ

Μια δεκάδα αστέρων που δεν πήγε Μουντιάλ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε λίγες ώρες, υπάρχουν παίκτες που λείπουν από αυτό είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αποκλεισμού της ομάδας τους.

Όμως εκτός από τους άτυχους του φετινού Μουντιάλ, υπάρχει μια δεκάδα κορυφαίων παικτών που δεν κατάφεραν ποτέ να βρεθούν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.

Αναλυτικά:

Λιτμάνεν: Φιλανδία
Παρότι βρέθηκε σε ομάδες όπως Άγιαξ, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, δεν κατάφερε να βρεθεί σε Μουντιάλ με την χώρα.

Χίπια: Φιλανδία
Ακόμη ένας Φιλανδός ο οποίος δεν βρέθηκε σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως έκανε φοβερά πράγματα με Λίβερπουλ και Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Αμπεντί Πελέ: Γκάνα
Ο Γκανέζος παίκτης δεν έδωσε το παρόν με την χώρα του σε κάποιο Μουντιάλ, όμως είχε μια πλούσια καριέρα στην Μαρσέιγ, Λιλ, Λυών και Τορίνο.

Καντονά: Γαλλία
Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο Έρικ Καντονά, δεν μπόρεσε να παίξει σε παγκόσμιο κύπελλο.

Γουεά: Λιβερία
Παρότι βρέθηκε σε ομάδες όπως η Παρί, η Σίτι , η Μίλαν και η Τσέλσι , η Λιβερία δεν μπόρεσε να βρεθεί σε Μουντιάλ και να παίξει και ο ίδιος σε τελική φάση.

Ρας: Ουαλία
Ο Ουαλός πρώην επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα με Λίβερπουλ και  Γιουβέντους όμως δεν μπόρεσε να παίξει σε Μουντιάλ.

Γκιγκς: Ουαλία
Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία χαφ με καριέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η απόφαση του να διαλέξει την Ουαλία αντί της Αγγλίας, του στέρησε την συμμετοχή στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπεστ: Βόρεια Ιρλανδία
Κι όμως, ο Τζορτζ Μπεστ δεν έχει καταγράψει καμία συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού είχε λάβει μέρος σε ματς της Βορείου Ιρλανδίας.

Ζινολά: Γαλλία
Αν και έπαιξε σε Παρί, Νιούκαστλ, Έβερτον και Τότεναμ, με την χώρα του δεν κατάφερε να παίξει σε Μουντιάλ.

Ντι Στέφανο: Ισπανία
Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Ντι Στέφανο, όμως δεν πήγε ποτέ με κάποια από τις Ισπανία, Αργεντινή και Κολομβία σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο