fbpx

Μασούρας: «Να συνεχίσουμε την προσπάθεια των τελευταίων μηνών»

Μασούρας: «Να συνεχίσουμε την προσπάθεια των τελευταίων μηνών»

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε πως το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία είναι μια ευκαιρία να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην Εθνική Ελλάδος τα τελευταία χρόνια.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να βρεθεί στην League A, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ισοπαλία 2-2 με τη Μάλτα. Χαρακτηριστικά, ο Μασούρας δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται έπειτα από κάποια προβλήματα που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τραυματισμούς:

“Υπήρχαν κάποια προβλήματα, τα έχω ξεπεράσει 100% και είμαι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα και στη διάθεση του προπονητή”.

Για το πάθος που υπήρχε στο ματς με τη Μάλτα και το αν είναι έτοιμοι οι παίκτες να συνεχίσουν από το ίδιο σημείο:

“Δεν ήταν μόνο το τελευταίο κομμάτι του ματς, προσπαθήσαμε σε όλο το ματς παρά τα προφανή λάθη που έγιναν. Δεν είναι συνέχεια του τελευταίου μέρους του παιχνιδιού, αλλά συνέχεια μίας προσπάθειας που γίνεται εδώ και μήνες και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος”.

Για τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στο ματς με την Ουγγαρία:

“Το σημαντικότερο από όλα, γιατί χρειάζονται πολλά προφανώς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, είναι η συγκέντρωση που δείχνουμε, και ύστερα βάζοντας το ταλέντο που είναι δεδομένο να καταφέρνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Για την προσεχή αντίπαλο

“Πανέμορφο γήπεδο, θέλουμε να το απολαύσουμε, να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Η Ουγγαρία έχει μία σοβαρή ανάπτυξη, φαίνεται από την παραγωγή των παικτών που έχουν στην Ευρώπη, είναι ένα καλό παράδειγμα κι εμείς θέλουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπως η Ουγγαρία, που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του Nations League”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο